Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2013, 07:52 PM   #3 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yardım ve önerileriniz :(

ego + kendine güven + soyal fobi + sosyallik arttırıcı dinlemeni tavsiye ederim. Kıskanmak çözüm değil. En azından farkındasın bu olumsuz duyguyu olumluya çevirebilirsin. Senin de böyle bir hayatın olabilir tek engel sensin ve şunu da unutma imrendiğin hayat o kadar da iyi olmayabilir içeriden bakmak lazım dıştan görünen aldatıcı olabilir. Bak ailenin desteği de var yanında. Bu da çok değerli. E bizler varız. Yeni insanlarla tanış bol bol farklı kişilerle sohbet et ve bu durumu gerçek dünyaya taşı. Böylece çevren bir şekilde genişlemiş olur. Hatalarının farkına var. Yeniden sınava hazırlan ve bu sefer aynı hataları tekrarlama üniversiteye başladığında farklı bambaşka bir hayata adım atmış olabilirsin.

Hala umut var. Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla