24-10-2008, 11:24 AM
|
#36 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady 24 Ekim: "Bir seyin dun icin dogru ve uygun olmasi, bugun icin de dogru ve uygun olacak anlamina gelmez. Iste o yuzden her gunu o gun icin yasaman gerekiyor; hep varolan,muhtesem `simdi'de dolu dolu yasa. Sen bunu kendini kapatmadan ve onyargilar olmadan yapabildiginde, degisimleri hicbir direnc olmaksizin kabul edebileceksin ve yasam kolay ve puruzsuz bir sekilde akacak. Soylemek, yapmaktan cok daha kolaydir, ozellikle herseyin puruzsuz bir sekilde aktigini, koklerinin derinlere tutundugunu ve simdi icinde oldugun durumda
guvende oldugunu hissettigin zamanlarda… Birak guvencen Bana dayansin, bir duruma, bir plana, bir insana veya bir seye degil; cunku bugun burada olan, yarin gitmis olabilir. Oysa BEN her zaman buradayim, tum sonsuzluk boyunca…O yuzden Beni ara ve Beni bul ve hicbir seyden korkma. Birak degisimler gelsin; sadece bil ki her degisim en yuksek hayir icin olacaktir ve her biri butunun gelisimi ve genislemesi icin gereklidir."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |