Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2008, 01:48 PM   #78 (permalink)
MalloryKnox
Teğmen

Tesekkür: 20
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MalloryKnox is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mallory'den Haberler

Merhaba Günlük İhmal ettim seni biliyorum. Telkinleri dinlemeye başladıktan sonraki o müthiş etkileri kaybetmeye başladığımı düşünüyordum. Üstelik hepsini düzenli bir şekilde dinliyordum. Suçluluk telkinini bile çıkarmadım. Nedendir derken dikkatimi olumsuz olaylara verdiğimi pek olumlu düşünmediğimi farkettim. Bunu farkettiğim andan itibaren bu davranışımı değiştirmeye başladım. Yavaş yavaş daha iyi hissediyorum kendimi. Dikkatimi çeken diğer bir değişiklik ise farkında olmadan neyi neden yaptığımı, davranışlarımın altında yatan duyguları araştırmaya başlamış olduğum. Hepsinde tek bir neden yatıyor. Bunun üzerinde nasıl bir temizlik çalışması yapabileceğimi düşünüyorum şu aralar.

Bol bol kitap okumaya başladım artık. Akşamları zamanımın çoğunu kendimi ayırıyorum. Bir de yemek yama merakı sardı beni. Kilo almaya başladık bile Spora daha çok zaman ayırmak lazım.

Gelişmelerden haberdar edicem seni günlük. Hoşçakal
MalloryKnox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla