Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2008, 05:05 PM   #13 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Ynt: ilk lüsid rüya deneyimim

Meraba arkadaşlar bu astral seyahat konusu benim de çok ilgimi çekiyor bi süre önce ben de çok denedim ama konsantre olamıyodum içimde hep bi korku oluşuyodu nedense ve yapamadığım için sıkılıyodum bıraktım en sonunda.Ama hala yapmayı istiyorum.Mesela bazen bazı geceler uyanıyorum üstümde bi ağırlık oluyo, uyanmaya çalışıyorum uyanamıyorum bi keresinde de uyandığımda kolum havadaydı ve onu indirmeye çalıştım bi türlü olmuyordu.dua okuya okuya uyanmaya çalışıyorum böyle durumlarda ve gerçekten uyandığımda hala dua okuyo oluyorum.ben şimdiye kadar bunun halk arasında karabasan olarak tabir edilen şey olarak düşünmüştüm ama bugünlerde düşündüm ki belki de o anlar istesem ya da bilincinde olsam astral seyahat gerçekleştirebilirdim çünkü uykuda uyanık olma durumunu yaşamıştım işte.sizce bu gerçekten karabasan ya da o türlü bişeymi yoksa astral seyahatin bir basamağı olabilir mi?Çünkü anladığım kadarıyla bu sitede bu olayı deneyimlemiş biçok arkadaş var beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirm.Ayrıca dün gece de yine birşey yaşadım gerçek olup olmadığından emin değilim ama..Dünü kendime olumlu telkinler vererek geçirdim tüm günümü yani tam anlamıyla pozitif bi gün geçirdim.Ve vücudumu mavi bir enerji olarak hayal ettim.Gece olduğunda yattım ve hala kendime olumlu telkinler vererek uyumaya çalışıodum ki sanırım dalmışım ya da baya rahatlamıştım ayırdedemiyorum ama bi an kendimi gördüm.Sonra sabah düşündüğüm o mavi enerjiden oluşan beden yatay vaziyette vücudumdan yükselmeye başladı.ama sonra bu durumdan korktuğumu hissettim ve sıçrayarak uyandım.Uyandığımdaysa karanlık odada hala şeffaf enerji dalgaları dolaşıyodu sanki rüzgar gibi dönen şeffaf çok fazla parlak olmayan enerji dalgaları.Ama artık gerçekten uyanmıştım hatta kolumu sıktım gerçektemiyim diye.Acaba bunları gerçekten yaşadım gördüm mü yoksa olduğunu mu zannettim merak ediyorum..Olumlu düşünmenin beynimde yarattığı bi etkimiydi yoksa bunlar?