Günlükcan ben geldim :) motive oldum da geldim geçen yazdıklarıma baktım da orda bendeki pozitiflikten eser kalmamış
ama ara sıra oluyo böyle, sanırım akışına bırakıp o duyguyu da yaşamak gerek.
Bugün bi arkadaşımın bana kırılmış olabileceğini düşündüm içim çok sıkılmaya başladı (dün onu aradım ama açmadı ) ve düşündüklerimde haklıymışım arkadaşım bana kırılmış çünkü bu aralar istemeden de olsa onu ihmal ettim telefonlarına geri dönemedim mesajlarına cevap yazamadım ( çünkü mesaj hakkım bitmişti ben hala bir öğrenci sayılırım
) neyse bugün sordum ve durumu anlattım ve onu ihmal ettiğim için özür diledim umarım beni affeder böylece içimdeki kocaman sıkıntıda kayboluverdi :) ardından ertelediğim birkaç kişiyle daha görüştüm yapman gerekenleri yapmak insana ne kadar bir rahatlık sağlıyor ve de özür dilemek... insan gerektiğinde özür dileye bilmeli bu çoook güzel bişey.
yarın için yeni kararlar aldım 21 günlük bir sürece başlıyorum böyle şeylere başlamak için hep cumartesi pazartesi gibi günleri yada ayın ilk gününü bekliyorum ben takıntılı mıyım neyim? evet evet ben takıntılıyım
bu gece de yeniden telkinleri dinlemeye başlayacağım her şey tıkırında ;)
mutlu olmayı ve planlarımı uygulamayı seçiyorum