Cevap: Lütfen Yardım Edin Bana neden ben diye sormuşsun sadece sen değilsin yalnız değilsin senin gibi olan binlerce insan var...
Kendine yardı edebilecek yine kendinsin önce değişeceğine inanman lazım değişim yolu zordur bu yola adım attığında hiç geri dönmemeyi ve sürekli devam edeceğini de kararlaştırmış olman lazım.
Eminim sen sessiz bi insansın biriyle kavga edemessin fazla konuşmayı sevmezsin insanlara iyi davranmaya çalışırsın tüm arkadaşlarına değer vermeye çalışırsın ama onlar bu davranışın karşısında seni ezmeye çalışırlar bak değişmen için sana birkaç tavsiye
1)önce dediğim gibi inan
2)burdaki telkinleri dinle neye ihtiyacın olduğunu nasıl dinleyeceğini öğren sana bu konuda yardım edenler olacaktır
3)telkinleri dinledikten 1-2 sonra olumlama yapmaya başla(ben öyle yaptım)
4)korkma kimseden kendini ezdirme eminim sınıfız da ben herkesi döverim fiziğim sizden iyi durumda gibi havalarda olan insanlar vardır onlardan biri sana bulaştığında direk git bir tane vur belki dayak yersin ama sonuçta kendini ezdirmemiş olursun eğer sen kavga ettikten sonra bir daha bulaşırlarsa sana yine vurursun belki yine dayak yersin ama artık sınıftakiler senden korkmaya başlar sana öyle saçma sapan şakalar yapmazlar
5)kendine bak unutma çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır sakın pis olma okula gitmeden önce ayna başında vakit geçir giyimine önem ver bir parça kıyafetin olsa bile onu temiz tutmaya özen göster
6)asla birine sebepsiz yere vurma biri beni eziyo bende birini ezeyim diye bir düşünceye kapılma
7)unutma kendinin en büyük engeli ve bu engeli aşabilecek kişi yine sensin bunu sakın aklından çıkarma
8)bol bol kitap oku haftada bir tane kitap bitir film izle haberleri takip et bunlar senin kültürünü arttırır
9)asla pes etme başaramayacağını düşündüğün anlar olacak ama asla pes etme pes edersen bitersin
__________________ .................................................. ................................... YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞMEK GEREKİR .................................................................. |