Cevap: Lütfen Yardım Edin Bana Foik kesinlikle arkadaşların dediği doğru öncelikle kendini sevmelisin ne derlerse desinler sen kendini biliyorsun ya kimse mükemmel değildir daha yaşın küçük zamanla eminim espri anlayış değişir ve dediğin insanlar ne yazık ki espri anlayışlar terbiyesiz ve kezban gibi ay bak şu kızın kilosu bunun saçı gibi. iğrenç şeylerden ibaret sadece egolarını tatmin etmek isteyen bir takım zavallılar. zavallılar diyorum çünkü hiç kimse sırf büyüklenmek adına başkasını kırmaz onların yaptıkları da bu. büyük abilere de ihtiyacın yok.. kız mısın erkekmisin bilmiyorum ama çok kitap okuyabilirsin bu bilgileri çoğaltır düşünmen gelişir akıcı ve güzel konuşursun böylelikle hem boş işlerle uğraşmaz hemde derslerde çok başarılı olursun gör bak o çok bilmiş arkadaşların sana yaranmak için ne yalakalıklar yapıcak şu anda tam ergenlik dönemi aklını kullan ASLA başkalarını yaranmak için kötü şeyler yapma (kötü alışkanlıklar gibi) zamanla her şey düzelir takma sonra çok pişman olursun yaşının zamanın tadını çıkar biliyorum ki seni seven çok kişi var ve Unutma insanlar parlayan şeylere hep taş atarlar sen onlar gibi olmak isteme neysen osun sadece iyi yönlerini al kötü yönlerini değiştir umarım her şey yoluna girer ve biliyormusun ben senin gibiyken bu olayları çok takıyordum arkadaşım yoktu çok ders çalışıyordum ve sürekli kitap, film filan ama şimdi üniversiteliyim hemde tıp ve Allah'a şükür dövmem pirsingim sigaram yok ve şimdi bakınca keşke daha çizgi film izleseydim diyorum ve halen izliyorumda :))) ve onalrın arkadaşlıkları da lise +2 yıl sürecek buna emin ol... |