Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2014, 09:18 AM   #8 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Merhabalar Yeni Üyeyim Yardımcı Olur Musunuz

Ben artık böyle sorulara cevap vermek istemiyorum. Doğru yere başlık açtığınıza göre keşke bu başlık altında paylaşılanları okusaydınız bence bu başlığı hiç açmazdınız. Böyle başlıkları gereksiz görüyorum. Hatta sürekli aynı başlıklar açıldığı için neden göstermeksizin bu başlıklar silinerek ciddi bir forum temizliği yapılabilir. Forum mantığını anlamayan ya da kolayca bilgiye ulaşmak isteyen insanlar araştırmadan konu açıyorlar. Forum aklına esen ilk soruyu sormak değildir. Bir başlık açarken iki kere düşünün belki de daha önce benzeri vardır. Belki de sorunuz cevaplanmıştır. Forum mantığı okumaktır. Günümüzde bir çok insan kısa şeyler okumayı tercih ediyor. Ben de bu durumu onaylamıyorum. Buraya geldiğimde hiç bir şey bilmiyordum. Ben de okuyarak deneyimleyerek öğrendim. Size de tavsiye ederim.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla