Merhabalr.. umarim doğru yere konuyu açmışımdır yanlışım varsa özür dilerim.Benim sorunum ailem.Bu konuda siz olsaydınız ne yapardınız nasıl davranırdınız.. öncelikle ailem bu telkin konusunu çok saçma buluyor hatta alay ediyorlar dalga geçiyorlar benle.bu arada 20 yaşindayım.Anlatiyorum anlamiyorlar.. ve aslinda birçok psikolojik sorunlar yasiyorum çokk zor durumdayim ama yine anlamiyorlar destek vermiyorlar kaldıki bu insanlarla konuşamazsınız. Sayelerinde telkinleride dinliyemiyorum hep baskı gerekli gereksiz korkularim oluyor özgüvenimi zedelemişler hatta psikolojik sorunlari bunlarin sayesinde yaşıyorum çok büyük katkıları var kendilerinin sağolsunlar..
işte bide ailen olacaklar maalesef üniversiteye gidiyordum bıraktım işte hep sorunlar en son bir yerde çalışıyordum şimdi ne olur onuda bilmiyorum bu halde insan ders bile çalışamıyor bu kadar rahatsızlık ev ortamı filan.hep olumsuz şeyler evin içinde iyi birşey yokki yeri gelir tuvalaete gidiyruz diye laf yeriz bir brdak su için yine öyle ne bileyim yani daha çok şey var ama sadece bunlari anlatiyorum inşaallah düzgün bir iş sahibi olursam ki halim ortada mümkün gözükmüyor o zaman herşeyin değişeceğini biliyorum kendi iyi bir işin kendi evinde kafan rahat sorunsuz yaşayıp giderim tek başıma kaldi ki ne ailemi ne başka birini hayatima alırım yani diyeceğim bunlar iyiliğimi istiyor aha durumum ortada gerçi akrabalarda sıkıntı ya neyse... Şimdi ne yapardınız siz??
tabii bunlari ben yasadığım için en iyi ben bilirim belki sizde benzer durumlar yaşıyorsunuzdur.