Cevap: Aile ile İlgili Sorunlar :( Merhaba,
Yazdığın yazıya istinaden, sadece ailen ile ilgili problemlerin varsa bunu ancak ve ancak, karşına alıp konuşmak ile çözebilirsin, her şeyi kafana takıp problemlerin gitmeyeceğini ve bunların çözüm yoluna ilerlemelisin.
Bunlar nelerdir ilk başta yaşadığın sıkıntı ve problemelerini kafana takmamayı zaman'a akışına bırakmalısın, hayatta herkezin en azından benim gördüğüm oturup konuşacağın tık çıkmayacak arkadaşım can dostum dediğin kişi ile paylaşıp fikirlerini alabilir ve bununla beraber az da olsa seni rahatlatacağının kanaatindeyim.
Söz konusu ailen olunca atsan atılmaz satsan satılmaz arkanı dönsen yine olmaz çünkü en ufak bir sıkıntında sadece ailen koşar gerisi boştur tecrübeme dayanarak söylüyorum. Dik gidip ters konuştuğunda sana karşı aldıkları bir tavır olabilir. Hayatını film şeridi gibi geçirip aklında yaptıklarını bir düşünerek nerede ben hata yapıyorum ve neler yapman neleri düzeltmen gerektiğini düşünmen gerekli. Sonrasında orta yolunu bulup ilerlemelisin.
Sana ve sadece , kendinden başka hiç kimse yardım edemez. Günahaınla, sevabınla bu hayatı yaşamalı ve direnmek zorundasın. Yüreğindeki gücü hisset hala değiştirebileceğin birşeyler var... Çok mu yorgunsun artık? o zaman geçmişin yükünü karanlığa at.
Hafiflemek, bu günü ve geleceği gülümseyerek karşılamak hakkın...
Unutma ki kaderini değiştirenler, Daima Geleceği Düşünen ve Hedefleyenlerdir...
Sevgi ve saygılarımla - Ahmet :) |