Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2014, 02:40 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: stopper.smoking in günlüğü

Sorunlarını çözenler de uğramıyor çözemeyenler de sorun bu bence. Kendi adıma mutluyum ve hedefler belirliyorum her yeni gün ve hedeflerimin peşinden gidiyorum. Bir benim yaşadığım güzellikler yetmez tabi insanı motive etmeye. Sadece kendim için yapıyorum ve başarılarım yeni başarılar için beni motive ediyor. Hayat amacım bu benim öğrenmek ve gelişmek. Hayatımı da bu yönde ilerlerken an be an güzelleştiriyorum. Sorunlar çözülür yeniden başka konuda sorunlar oluşur önemli olan her daim bu sorunları çözecek gücü veya desteği bulabilmektir. Sorunlarınızı çözebilmeniz dileğiyle, sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla