Cevap: Çekirdek İnançla yeniden doğuş Dinleme periyodunda 3. Periyodun .gunundeyim faydali oldugunu hissediyorum. Erken kalkamaz ve gün içinde uykulu olurdum simdi ise hem erken kalkiyor hemde daha dinc olarak ve motivasyonum daha iyi kendimi daha mutlu hissediyorum.Eskiye göre daha daha enerjik oldum erteleme aliskanligim neredeyse yok oldu yapilacak bir is varsa hemen yapiyorum. Sorumluluk almada kacmiyorum bana daha ilginc geliyor. Eskiden evden pek cikmazdim simdilerde ise dah cok disarda insanlar arasinda olmak istiyorum. Gelecekte yapilacak olan isler önceden beni çok rahatsız ederdi. Şimdilerde ise gelecekteki işlere daha güvenle daha istekli daha kararlı bakıyorum bu durumun bende büyümeyi reddetme ve iyi çocuk olarak kalmakla ilgili olduğunu Abdullah Bey soylemisti. 14 telikinim var düzenli olarak dinliyorum ilk etkilerinin bunlar olduğunu söyleyebilirim. Bunlari 3 gün ara ile 4 periyot olarak tamamliycam sonra 1ay ara verip 2. 4 periyot sonra yine 1 ay ara ve 3. Periyot dinlemeyi hedefledim ve asil etkiler icin zamanlari gormek gerekiyor. Değişim sabir gerektiren bir iş. Değişemeyenler inanmayan ve ,sabretmeyenler oluyor. |