Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2008, 10:28 PM   #855 (permalink)
burcu44
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 35
Tesekkür: 92
36 Mesajinıza toplam 273 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu44 will become famous soon enoughburcu44 will become famous soon enough
Standart Ynt: matrix'e hükmedin


Merhaba arkadaşlar,
bu benim ilk mesajım.Konuyu başından beri takip ediyorum.Yani 2 gündür 1.sayfadan başladım bugün 35.sayfaya geldim.87 ye kadar ne yazdınız ondan sonrasına devam edicem.

Kitabı alalı 1 ay oldu. Yöntemi sizin yazdıklarınızı da uygulayarak denedim ama olmadı.Ama secretı okuduğum zamanlar bişeyi çok çok çok isteyince oluyordu.

Bunda şöyle bişeyler yapıyorum ;

öncelikle bir nokta buluyorum sonra bunun yakınında elimin yettiği çevresinde bi nokta daha buluyorum.Pek te bilinçli yapmıyorum bunu.Elim bi yere takılıyo gibi oluyo.
sonra kafamda iki nokta buluyorum.mesela; beni aramasını istediğim kişi ile ben arasında,o da olmadı onunla benim telefon arasında yapıyorum.Araya bir ip çekiyorum.Hani gece koyun atlatmaya çalışırsınız ya koyunların bacakları hep çitlere takılır.Onun gibi ip hep gevşek oluyo.Mesefade biraz uzun olduğu için (istanbul içi ama bir uçtan bir uca) ipin bi kısmını alıp onun boynuna doluyorum.(sizin de başınıza gelse aynı şeyi yapardınız bence.çok pratiğim)
sonra düşünüyroum elimin altındaki noktalara mı odaklanıcam,kafamdakilere mi diye.bi o bi bu derken sinirleniyorum bırakıyorum.,


o da değilde önceden arayan arkadaş 2 gündür uğraştığım halde aramıyor.başına bir iş gelmesinden korkuyorum.acaba ip gerçektende boynuna mı dolandı ne ? dusun
burcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla