Konu: Savaşçı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2014, 07:01 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Savaşçı

Teşekkürler bu harika paylaşım için. Doğan Cüceloğlu çok severim. Cumartesi günü de bir seminerine katılmak nasip olacak. Bu seminer eğitimle ilgili. İkinci kez onu canlı dinlemenin keyfini yaşayacağım. Heyecanla bekliyorum.

Değişimi bilinçli olarak yapmayı göze almak için gayret ve cesaret ister.

En dikkatimi çeken cümlelerden biri oldu. Evet anlattığı savaşçılardan biri benim ama kendime savaşçın demeyi seçmiyorum. Neden seçmiyorum. Çünkü gençlik yıllarımda hayatı bir mücadele gibi görür ve bu mücadeleyi kazanmak için çırpınırdım. Şimdi ise hayatı yolculuk olarak görüyorum öğrenme yolculuğu bu nedenle huzurlu ve kendimden emin öğrenerek ve öğreterek bu yolda ilerliyorum. Amacım hep daha ileriye gitmek. Bu kitabı en kısa zamanda okumayı seçiyorum.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla