Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2014, 02:41 PM   #3 (permalink)
Janer
Janer

Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kişisel Gelişim i Bırakıyorum

öncelikle bunları yapan adam derken atakan beyden bahsettiğinizi varsayıyorum . tanınmamış dediğiniz adamın facebook sayfasında 300 bin civarı takipçisi var . çekirdek inanç facebook sayfasında . 300.000 kişi herhangi bir ilde milletvekili çıkarabilir demek. bu da bana tanındığını gösteriyor . ayrıntılı bakarsanız biri Walden Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitirmiştir . diğeri walden üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır vs. bu da bize bu insanların boş uzman olmadığunu gösteriyor. eğer bunlara bakmadan yazdıysanız kusura bakmayın ama 1 yıldır boşa okumuşsunuz demektir.
Akıllıca düşünmüşsünüz madem 0539 559 64 22 arayın bu numarayı . deyin ki ben ücretli telkinlerden aldım bunları bunları yaptım ancak bir değişim olmadı deyin . atakan bey kendi profil sayfasından eğer cevaplayamazsam bu numarayı arayın diye yazmıştı . arayın sorun ben nerde hata yaptım deyin . ben şimdiye kadar sigarayı bırak telkini dışında hepsinden olumlu sonuç aldım . sigarayı bırakamadım çünkü içmeyi seviyorum .
Bir faydası olmadı demişsiniz. sweeete katılıyorum . belkide dinlediniz ama sublimanale uygun olmayan bir kulaklıktan dinlediniz . Olumlama yaptınız ama ucu açık olumlama yaptınız . belki yanlış yaptınız . belki de çekirdek inancınız var . ve siz farkında değilsiniz . yine de yolunuzda başarılar .