Herkese Merhaba, Forumda bu ilk mesajım.
İstanbulda bir kamu kuruluşunda müdür yardımcısı olarak çalışmaktayım. Zıraat mühendisiyim. 43 yaşındayım, evli ve iki çocuk babasıyım. Yıllardır kişisel gelişim adına karşıma çıkan her şeye karşı ilgiliyim. Hayat boyu öğrenmek ve beşikten mezara kadar okumak parolamdır..
Telkin konusunda son bir aydır ağırlıklı olarak ilgilenmekteyim. Hayatım değişti forum sayfalarında da geçen hafta yoğun bir inceleme ve araştırma yaptım. Oldukça kaliteli ve seviyeli paylaşımların olduğunu gördüğüm için kayıt oldum. Bundan sonra inşallah ben de buradayım.
2006 yılından beridir Tarım ve Bahçe sitesi sitesi olan bahçesel.net altında
www.forumsel.com adıyla bir meslek forumu oluşturarak arkadaş grubumuzla birlikte gönüllü olarak kurucu ve yönetici olarak çalışmaktayım. Bitki ağaç çim çiçek hususundaki sorunları olanları da sitemize beklerim. Bunu yazarken de forumumuza reklam amacı olsun ziyaretçi gelsin diye yazmadım. Spam olarak algılanmasın lütfen çünkü ziyaretçiye ihtiyacım yok... Yöneticiler gereksiz görürlerse bu paragrafı silebilirler.
Kişisel gelişimdeki düşüncelerimi kendi sitemden değil buradan yayınlamayı düşünüyorum.
Özel uğraşlarım arasında Web tasarımı, dağ
i, yüzme, ney, bağlama ve Risale-i Nur külliyatı gibi kitap okuma sayılabilir.
Şimdilik bu kadar.