Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2014, 06:40 PM   #97 (permalink)
-Elya-
Üsteğmen

-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:))

Bu güne kadar yazdığım her şeyi okudum,küçük şeyleri büyüttüğüm için kendime kızmıyorum çünkü çok zor dönemler atlatmış biriyim.Hatta yazdıklarımı okurken,o kadar masum yazmışım ki istemsizce gülümsedim.Bir şeyleri başarmak için uğraştığım için kendimle gurur duydum.Şimdi bile tam anlamıyla kendimi bulamasam da o günlüğü açtığım günkü duygularıma bakılırsa daha umutlu,daha mutluyum.En azından hayatımı değiştirmek için elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ve her geçen gün kendimi sevme adına önemli adımları geçiyor ve başarıyorum.Bundan güzel ne olabilir ki?
Eskiden,çok geç kaldığımı sanıp her şeyi bir anda yapmak ister ve her şeyi birbirine karıştırırdım,şimdi daha düzenli bir insan oldum.Bu sitenin emeğini göz ardı etmem,bu güne kadarki bütün değişimlerimin olmadığını söylememle aynı olur.Kendimi o kadar geliştirdim ki,bu ben miyim diyorum kendime.İçimdeki enerjik,eğlenceli insanı dışarıya yansıtmak için çok büyük yol kat ettiğimi düşünüyorum.Bunun için yıllarca uğraşsam ve tümüyle değişmemiş olsam bile,ben kendimle gurur duymuş olacağım ve kendimi geliştirmeye devam edeceğim.Evet,bu bile bir değişim.Umut dolu bir insan olup çıktım,nazar değmesin :)
Forum eskisi gibi aktif olsa da bir sürü şey paylaşıp,birbirimize yardımcı olsak ne güzel olur.Uzun zaman sonra da olsa ben unutmadım bu ailemi.Bu siteye girince öyle iyi bir şey yapmış gibi hissediyorum ki,çıkış yapasım gelmiyor.Ama birazdan gitmek zorundayım.Ne zaman uğrarım bilinmez.
Ama ben bu zamana kadar yanımda olan herkese minnettarım.İçinizdeki iyiliği,güzelliği hiç kaybetmemeniz dileğiyle.
*Sevgiler.