Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2014, 02:15 PM   #53 (permalink)
bbb
Teğmen

Tesekkür: 741
66 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bbb is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!!

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Melik Safi Duyar'ın Mega hafıza setinde vardı diye biliyorum. Bizim telkinlerde bu konuyla ilgili nasıl telkin var bilmiyorum.
İngilizce Set! - Telkincd.com

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar btlcm..

aşağıda ki linkte bir arkadaşımızın konuyla ilgili yorumlarını bulabilirsin..

HayatimDegisti.Com

aynı şekilde bende bu telkinlerden dinlemekteyim..

ingilizce de en çok kullanılan 2500 adet kelimenin telkin olarak hazırlanmış halidir..

içeriği bende yok .. atakan bey şehir dışında şu anda ama özelden mesaj atarsan döndüğünde yanıtlar..
teknik sorularına daha doğru cevaplar almış olursun..

uyurken ve gündüz dinleyebilirsin..

üds ve kpds de ne tür sorular geldiğini tam olarak bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemem
ama ben 3. haftadan sonra bariz etkilerini görmeye başladım..

alt yazılı olarak seyrettiğim bir çok film ve dizide alt yazıları takip etmiyorum..

bazen rüyalarımda ingilizce konuşuyorum..

ilgim olan bazı konularda yabancı sitelerde gezinirken çeviri yapmadan cümlenin anlamını kavrayabiliyorum..

bazende eşimin sorduğu sorulara ingilizce yanıt vermek gibi büyük bir istek duyuyorum ya da şöyle söyleyim ingilizce konularak düşünüyorum..

bunlar benim amaçlarımın doğrultusunda gelişen durumlar..

senin istediğin daha teknik bilgiler olduğu için gerekli araştırmayı ilk bilen kişi atakan beyden yapmanı öneririm..

ayrıca forum çevirmenlerimizden cem çok değerli bilgileri paylaşarak bizlere ingilizce öğrenmemiz konusunda destek veriyor..

onunda görüşlerini almanı öneririm..

sevgiler..
bu ingilizce kelime olayını birde siz inceleyip bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

mesela

sorum şöyle.. bir ara 2500 adetlik ingilizce kelime öğrenme telkini vardı diye hatırlıyorum... halen varmı.. varsa, içeriği konusunda bilginiz varmı? yani: kelimeler okunuşuna göre mi, yazılışına göre mi, hatta, 3 farklı halleride okunuş ve yazılışlarına göre mevcut mudur? mesela, begin/began/begun gibi.. şimdiden, cvp. için tşkrlr...

saygılar/sevgiler
bbb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla