Bugün farklı bir günmüş gerçekten.. Hem ülkemizin içinden geçtiği bu olumsuz günlerin hem de benim şu günlerimde bir 25 mart günü esiyor... :)) Ülkemizin geçtiği bu olumsuz enerjilerle dolu günlerin bir an önce bitmesini istiyorum.
Bende ise bu öğleden sonra başladı
Akşam ülkemin 3 farklı yerinde 5 farklı kişiyle aynı anda konuştum.
Hepsi aynı anda whatss upp ta oldu. istanbul - ankara- kıbrıs :)) Ve hepsiyle buluşma sözü verdim. Gerci ikisi akrabam. :)) Hadi bakalım hayırlısı. istanbula gidince ilk fırsatta çok sevdiğim akrabalarıma uğrayacağıma dair söz verdim. Diğer arkadaşım istanbuldan haftaya ankaraya geliyormuş buluşalım dedi. Ordan seminere kaçıcaz. Ona da olur dedim. Diğer iki arkadaşım burda zaten görüşelim dediler olur dedim. :)) Diğer akrabam kıbrıstan gelicek mayısta. ona da hay hay dedim.
Bunlar arkadaşlarım. Birde haftaya iki tane küçük enerji uyumlanmalarım olucakmış. Birbiri ile çakışmasa bare..
Bütün bunlardan önce izmirde yaşayan arkadaşım nisanın ilk haftası gel demişti ve bende olur demiştim.
Hepsine birden gitmek, görmek istiyorum. Bugün neymiş böyle. Kimseye hayır diyemedim. Zaten hayır demek te istemedim. Seviyorum hepsini. Büyük ihtimalle bir iki tanesini erteleyeceğim. bana darılmazlar. Gelen misafirlerime öncelik tanırım :)
Hemde günlüğüme tekrar bir merhaba demiş oldum.