Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2014, 08:59 PM   #129 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Şifa Çemberi VI. Çalışma (15.04.2014,Salı)

Reiki bilmek gerekmiyor dostlar. Sadece yüreğinizden geçen dileklerin veya sorunlarınızın bütünün ve sizin en yükse hayrınıza olacak şekilde şifalanması için ben kanal olacağım. Tabi başka enerjilerle çalışan arkadaşlar da katılırsa onlar da destek verebilir. O zaman hafta sonu yapalım 12 Nisan da olur. Saat kaç olsun. 22:00 iyi mi 15 dk odaklanarak imgeleme yapabilirsiniz. Dua edebilirsiniz, içinizden geldiği gibi katılabilirsiniz. Niyetinizi bir kağıda yazıp okuyabilirsiniz. Yalnız değilsiniz. Birlik bilinci imgeleme yaparken çok güzel hissettiriyor. Herkesin gönlüne göre olsun. Özel bir niyetiniz varsa isminizle birlikte bana özel mesaj da yollayabilirsiniz bu çalışma için. Ya da ortak bir konu belirlenebilir bolluk bereket için ama tek bir konu belirlemek de şart değil. Dediğim gibi yüreğinizden geçenin en hayırlısı için olsun. Bu çalışma için içimden böyle geldi.

Liste:

exilee24, hatiicee, sweeet, seniha., Janer

Yok mu arttıran? :)

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla