Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2014, 07:33 PM   #5 (permalink)
kediiicik
Teğmen

Tesekkür: 95
96 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediiicik is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Güzel Gelişmeler :)

Merhaba günlük,
Az önce kendimi çok kötü hissetmemi sağlayan bir rüya gördüm. Okulun kantinine gidiyorum,sabah saat 8 civarları. Okulun sonuncu sınıflarından yakın arkadaş bir kız bir erkek var onları görüyorum, tost alıyorum kendime. Ertesi gün yine o saatlerde tost almaya gidiyorum, onları görüyorum. Konuşuyorlar, gülüyorlar, bana bakıyorlar. Birkaç gün tekrarlanıyor bu durum. En sonuncu kez yine gittiğimde onlara hiç bakmıyorum, yüksek sesle konuşuyorlar, bana gülüyorlar. Yine aynı saattin de geldi şuna bak diye alay ediyorlar, küçük görüyorlar. Onlara hiç bakmıyorum, kafam önümde çıkıyorum. Sonradan farkediyorum ki yakın bir arkadaşım da duymuş onların dediklerini. Onunla konuşuyoruz, yanımızda biri daha var. Ne kadar kötü olduğundan bahsediyor arkadaşım. Kendimi çok değersiz hissettim, çok kötü hissediyorum, ezik gibi.
Gerçekten de uyandığımda öyle hissediyordum. İçimde o kadar büyük bir huzursuzluk var ki şuan, onu tutup oradan koparmak istiyorum. Beni boğuyor, beni öyle sıkıyor ki nefes alamayacak gibi hissediyorum.
Ben çekingen bir kızım tekiyim. Hayatımda zorlukların olduğu bir dönemdeyim. İnsanların yanında neden kendimi değersiz hissediyorum? Neden onlarla konuşurken içimden delice konu arayışına giriyorum, huzursuzluk geliyor, kabuğuma çekiliyorum? Ben neden sosyal değilim?
Hiçbir şeyi başaramayacak gibi hissediyorum, dipte hissediyorum, belki depresyondayım bile.
Ne zaman içimdeki bu huzursuzluktan kurtulacağım günlük?
kediiicik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla