Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2014, 10:04 PM   #3 (permalink)
Değişmek
Üsteğmen

Değişmek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Değişmek will become famous soon enough
Standart Cevap: Kendimi sevmiyorum

Dostum üzüntünün kaynağı sadece sen ve senin düşüncelerin hayatın sana sorun çıkardığı filan yok her insanın sorunları vardır ama mutlu insanlarlar bu sorunları olduğu için pişmanlık duyup şikayet etmek yerine sorunu kabul edip o sorunu çözmeye çalışırlar.

Bi hata yapmışsın yalan söylemişsin tamam yalan söylemek kötü birşey ama artık o olay oldu geçmişte kaldı şimdi dürüst olmak geçmişi unutup geleceğe bakmak senin elinde.
Kendimi beğenmiyorum demişsin niye beğenmiyosun kendini onu bi düşün ve sonra etrafındaki insanlara dikkatlice bak hiçbiri mükemmel değil bazı insanların yüzü güzel olur ama aptalın tekidir zeka olarak olgunlaşmamıştır bazı insanlar çok zeki ve popülerdirler ama yapmacıklardır sürekli yalan söylerler ve onların yüzüne gülen insanlar arkalarından söverler.

Arkadaş bulamıyorum demişsin tabi bulamassın kendini sevmeyen birini başkası niye sevsin önce kendini sevmelisin olduğu gibi kabullenmelisin beğenmediğin yönlerini değiştirmeye çalışmalısın örneğin--kekeme isen dil kursuna git--şişman isen spor salonuna git--yüzünde sivilcemi var cilt bakımı yaptır--kolun bacağınmı eksik engelli sporcuları örnek al

unutma iş sende biter ben herkese aynı şeyi söylüyorum mutsuzluğumuzun kaynağı biz ve bizim bilinçaltımızda yatan o düşüncelerimiz biz inandıkmı yapmak istedikmi herşeyi başarabiliriz umarım yardımcı olmuşumdur

..................................................................
Değişmek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla