Cevap: S.A Arkadaşlar evet arkadaşlar bu siteyi keşfedip telkinleri dinlemeye başlamamdan itibaren tam tamına 1 ay 5 gün geçti ve yaşadıklarımı paylaşma ihtiyacı duydum.Öncelikle ben içine kapanık,evden çıkmayan,tv,bilgisayar bağımlısı en önemlisi sabah uyandığımda umutsuz yaşam sevinci olmayan bir insandım taa ki telkinleri dinlemeye başlayıncaya dek.Peki telkinlerin ne gibi etkisi oldu? Hemen anlatayım ilk akla gelenleri öncelikle suçluluk ve ego ile başladım daha sonra başkalarının düş. kendine güven,mutlu ol ve en son sos.artırıcı ekledim.Şuan da en başta sabah uyandığım da yaşama sevinci ile uyanıyorum , güne enerjik başlıyorum.Hergün düzenli spor yapmaya başladım , sigara, alkol bağımlılıklarım azalarak kayboldu.Aile ile iletişimim de inanılmaz aktif olmaya başladım.Oturduğumuz apar. hemen herkezle sohbetim oluştu.Yaydığım enerjinin dikkat çektiğine inanıyorum hiç ummadığım insanlar benimle iletişime geçiyor.Sosyal hayatım oluşmaya başladı,eski arkadaşlarım sana nolmuş çok değişmişsin gibi tepkiler duymaya başladım olumlu anlamda .İlk akla gelen somut örnekler olarak bunları sayabilirim.Ve daha anlatamadığım ya da keşfedemediğim birçok içsel olumlu yaklaşımlar olduğuna inanıyorum.Bunlar hep telkinler sayesinde oldu .Bunları yaşamamda emeği geçen Atakan Bey e ve forumdaki diğer yetkililere ,forumda okuduğum yorumlar,yorum atanlara çok çok çok ama çok teşekkür ediyorum.Herşeyden önemlisi artık hayata olumlu bakıyorum kendimi aştım sanki kendime inanamıyorum :))). Herkezden ALLAH razı gelsin.Elimden geldiği kadar yaşadığım gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim |