Arkadaşlar gerçekten herkese çok teşekkür ederim. Telkinlerde emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Ben de 2 haftadır dinliyorum etkisi inanılmaz. Eskiden çok çok utangaç biri olduğumdan etkisini çok kolay farkedebildim
. 2 yıl önceye kadar öyle utangaçtım ki ne bi kızla konuşabilirdim ne de derste konuşabilirdim. Şimdi lise 4 teyim ve hızla girişkenleşiyorum. Bunda okuduğum secret kitabının da etkisi büyüktür. O kitap beni olumlu düşünmeye teşvik etti. Ve geçen sene yavaş yavaş açılmaya başladım. Ama henüz diğer arkadaşlarımdan soryallik konusunda çok geriydim. Ve lise 4 e geçtiğimde bu siteyle tanıştım ve ego güven güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinlemeye başladım. Şimdi ise ne kadar girişkenim anlatamam. Öyle ki benimle derste dışaıda hiç konuşmadığım için dalga geçen ( hatta bi gün oğlum bugün kaç kelime konuştun demişti ağla) edebiyat hocamız beni bu sene öve öve bitiremiyo. Yan şubemize gitmiş. Ya Ahmet çok değişti, çok girişkenleşti. Tam aradığım öğrenci demiş
.Eskiden kızlarla iki kelime bile edemediğimden hiç kız arkadaşım yoktu. Şimdi ise bir sürü kız arkadaşım var. Yani arkadaşlar bu telkinler herkeste kesin işe yarıyo ama bende o kadar çabuk ve belirgin oldu ki