Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2014, 12:48 PM   #17 (permalink)
elisya
Üsteğmen

elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: S.A Arkadaşlar

Endişelenme sevgili kelebek :) Tabiki de hepsi normal. Ama sana bir iyi bir de kötü haberim var.

İyi haber ; Her şey yerli yerine oturacak merak etme. İçindeki o olumsuz , negatif enerjiler gitmeye ve sen değişmeye başlıyorsun. İçinde tuttuğun, ona sıkı sıkı bağlandığın tüm blokajlarını ve olumsuz düşüncelerini artık bırakıyorsun. Ve hafifliyorsun. Bıraktığın yerlerde boşluk oluşuyor. İşte bu boşluklardan dolayıdır ki dalgalanma hissi oluşuyor. Bu durumun keyfini çıkar ve sadece etrafını izle.
Evren boşlukları sevmez. Onu hemen olumlu ya da olumsuz bir şeylerle doldurur muhakkak. Eğer çekirdek inançımız olumsuzsa negatif düşünceler ile doldururuz beynimizi. Aklını kötü bir şey olacakmış gibi tekrar kötü düşüncelerle doldurma. Telkinleri arada kendine yüksek sesli okuyabilirsin. böylece olumlu olarak boşlukları doldurmaya iyi gelecektir.

Kötü haber ise; Değişim öle hop diye olmuyo .. Evet dalglanma safhasındasın ve bu dalgalanmalar sen düzelene kadar ara ara devam edecek. Çoğu zaman havada uçuyormuş hissine kapılacaksın. Çevren ve arkadaşların senden uzaklaşabilir, hatta çoğu zaman sen onlardan uzak durmayı tercih edeceksin. İçine kapanacaksın ve kendini sorgulamaya başlayacaksın. Çünkü eskiden yaptıkların ve konuştuğun insanlar artık sende gereksiz gibi gözükecek. Yani çevrenden de fazlalıklarından arınıyormuşsun gibi düşün. Bu duruma üzülme ama hazır ol. ( ben işi değiştirmeyi düşünmüştüm)
Ve bu boşluklar iyi düşüncelerle dolarken ne yazık ki bazen de bedeninde birazcık !!!! kiloya dönüşebilir. benim iştahım açılmıştı. :(((

Bunlar benim tecrübelerim. Umarım yardımcı olmuşumdur.