Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2014, 04:16 PM   #15 (permalink)
kediiicik
Teğmen

Tesekkür: 95
96 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediiicik is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Güzel Gelişmeler :)

Merhaba günlük,
bugün nasılsın bakalım?
Günlükleri her zaman kendimle özdeşleştirmiş, kendimle konuşur gibi onlara hal hatır sormuşumdur küçüklüğümden beri. Gerçi günlük yazarak aslında kendimizle konuşmaz mıyız, kimsenin bilmediği en ince detayları, hislerimizi, kendimizi onlara açmaz mıyız?
Şükür ki yazmayı hep seven bir insan oldum. Ne zaman kötü hissetsem, hala oturur bir şeyler karalarım kendimce. Günlükleri severim bu yüzden, günlüğüm benim en karanlık köşelerimi anlatır.
Yeni küçük sırlarla geldim sana, günlük.
Başkalarının düşüncelerini çok fazla önemsediğimi farkettim. Hatta o kadar fazla ki bir şeyler yaptığımda acaba o benim hakkımda ne düşündü diye kendimi yiyip bitiriyorum. Sanki ben başkalarıyla yaşıyorum. Onların düşünceleri öyle sarsıyor ki beni, mutluyken bir anda karanlığa, düşüncelerime boğulabiliyorum. Aşmam gereken bir sorun daha.
Ve bir şey daha farkettim günlük. Sanki benim ilacım insanlar. Birileriyle konuştuğumda, güldüğümüzde bulutların en tepesinde oluyorum. Suskunluklarım karartıyor beni, suskunluklarım tam bir karanlık benim için.
İyileşeceğim günlük, sen karanlık bir günlük olmaktan çıkacaksın, sen umut dolu bir günlük olacaksın.
kediiicik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla