Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2014, 07:30 PM   #16 (permalink)
Değişmek
Üsteğmen

Değişmek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Değişmek will become famous soon enough
Standart Cevap: Güzel Gelişmeler :)

Alıntı:
kediiicik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba günlük,
Bu siteye yaklaşık 2 ay önce üye oldum. Telkinleri düzensiz dinlediğimden mi, yoksa telkinin yanında hiçbir çalışma yapmadığımdan mı bilmiyorum, hiçbir faydasını görmedim. Bugün tekrardan suçluluk ve egoya başlamak istemiyorum.
Ve şöyle bir göz geçirdim de diğer üyeler değişimlerini çok güzel anlatmışlar, benim neden bir günlüğüm olmasın, ben neden değişmeyeyim? Bence seninle birlikte değişime adım atıyorum :)
Öncelikle, ben 16 yaşındayım. Çekingenlik, sosyal olmama, kendini diğer insanlardan yetersiz görme, iç huzursuzluk, kendine güvenmeme sorunlarıyla uğraşıyorum.
Artık kendime güvenmek istiyorum. Girdiğim yeni ortamlarda, arkadaş edinirken, kendi içime kapanmayı değil de, yakın arkadaşlarımın yanında nasılsam öyle olmayı istiyorum. Huzursuz hissetmek istemiyorum. Özellikle karşı cinste - erkeklerde-, ve sosyal olan insanlarla muhabbet edememek sorunum oluyor. Onları kendimden üstün görüyorum. Ben kendimi değerli görmek istiyorum.
Bu anlamda sen başlangıçsın günlük, inşallah değişimlerime tanık olursun inşallah istediğim kişi olabilirim.
Görüşürüüüz :)
Vaybe senin bu yazını görünce kendi günlüğümü ilk açtığım zamanki halim aklıma geldi 1 yıl çabukcak geçti bu sitede.
Bir sürü olay yaşadım,üzüldüm,pes edecek duruma geldim ama hiç pes etmedim bu site sayesinde küçük,büyük değişimler yaşadım halada değişiyorum ve şimdi mutluyum değişim zor bir süreçtir unutma hiçbirşey kolay elde edilemez bence sende değişeceksin yeterki iste ve değişmek için çabala

..................................................................
Değişmek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla