Cevap: ben geldiiiimm :) senin başlığından bende faydalanayım, gelişimi bildireyim. çok çok enteresan bir şekilde şubat ayında işlerim bozuldu, herşey birbirine girdi sanki ve ben kendimi tanıyamıyorum. değer verdiğim şeyler, bakış açım herşey anlamadığım bir şekilde süratle değişiyor ve ben acemilik çekiyorum. anlayamıyorum... okuyorum hep araştırıyorum çaresiz. müslümanım ama gereklerini yerine getiremiyordum, dünyevi şeylere öyle dalmışım ki bütün güzellikler, iyilikler geride kalmış sanki.. şimdi şimdi bu gücü tekrar keşfetmeye başladım. dua ediyorum bol bol. rızkım bile tehlikede şu an herşey çok belirsiz, sıkıntılar var. kötü kalpli insanların olduğu bir yere hergün gidip delice sevdiğim mesleğimi yapmaya çalışıyorum. ama yoruldum. dünyada olan tüm kötü olaylar, güzel ülkemin başına gelenler, insanların acıları, ölümler.. artık bunlara dayanamaz hale geldim. bu kadar hassas düşünebilen biri değildim. kişisel gelişimle ilgili birşeyler ararken anlamadığım bir şekilde karşıma çıktı site. birazdan başlayacağım. Herkese Merhabalar kocamanından. |