Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2014, 03:14 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Sitenin durumunu konuşalım.

Konuşalım daha önce pek çok kereler yaptığımız gibi çözüldü sorunlar hayır. Daha da kötüye gidiyor. İnsanlar bir merhaba diyor ve telkinleri indirip dinlemeye bile devam etmeden gidiyor forumdan. Forum kültürü her gün olmasa bile en azından hafta da bir iki gün belli zamanlarda açıp okumayı gerektirir yanlış mıyım?

Paylaşım yapmak içimden gelmiyor çünkü okuyup, zahmet edip teşekkür butonunu bile kullanmıyor insanlar.

Tek kişinin ya da beş kişinin yapacağı şey değil. Bir etkinlik yapıyoruz 5 kişi zar zor katılıyor.

Diyelim ki 5 tane moderatör alındı foruma ve her gün 3-5 konu paylaşım yapıyorlar. -Ki bence yönetici olmaya aday bile yok forumda. Ya da teklif edilenler de bu işi kabul etmiyor.- Peki kim okuyacak bu paylaşılanları?

İnsanlar okumuyor ya da artık forum okumuyor. En temel sıkıntı okuma eksikliği hep diyorum. Hp bol bol okumalarını tavsiye ediyorum insanlara ama artık sosyal medya siteleri yüzünden okuduğumuz şeyler 1 kaç sayfayı geçmiyor.

En son ne zaman bir kitap okudunuz. Ya da buraya izlediğiniz bir film veya bir video veya bir program ya da kitap hakkında kişisel görüşlerinizi yazdınız. Aslında 10-15 kişinin aktif paylaşımcı üye olması bir forumu şenlendirmeye yeter. İlla bilgili olmak da gerekmez. Hayatı farkındalıkla izleyebilen biri sıradan hayat ile ilgili ya da hayatı ile ilgili paylaşım yaptığında o bizler için değerlidir. Deneyimdir.

O yüzden içimden bu başlığa cevap yazmak bile gelmiyor. Hala giriyorum. Başlıklara bakıyorum. Hiç bir şey öğrenmiyorum. Eskiden çok şey öğrendiğim forum artık sadece benim için bir görev yeri. Günlüğüm de istediğim zaman paylaşım yaptığım kendime özel bir alan. Kimse okumasa bile kendim için yazıyorum.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla