Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2014, 03:31 PM   #215 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Dün abimizin düğünü vardı. Ondan önce koşturmacalar, hazırlıklar bu aralar hayat yine pek hızlı. Bundan 10 yıl önce ya da 15 yani ergenlik döneminde olduğum yıllarda bir topluluğa girdiğinde güzel sıfatını en çok sana yakıştıracaklar deseler onlara şöyle derdim: "Hadi canım bu da bana mı kalacak o kadar insan arasında." Ama bugün kendini tanıyan insanın kendine yakışanı en güzel şekilde bulacağının farkındayım üzerine kendine güveni de ekleyip bir de kendini severse o zaten güzeldir. Aslında her insan güzeldir. Ya biz bakmasını bilmiyoruz ya da o kendine yanlış pencereden bakıyor. Yukarıda işte güzelliğin/yakışıklılığın gizli formülü. Bu güzel sıfatı yapıştı bana çok da memnunum. EGO cum uslu uslu tavan yaptı. Kenditmi seviyorum. Epey eğlendik, yorulduk. Hayat her şeye rağmen güzel. Ve onları da çok güzel bir hayat bekliyor. Hep birlikte çok mutlu günlerimiz olacak. Buna yürekten inanıyorum.

Bu hafta yine bir sunumumuz var okulda öğrencilerimle 3 haftadır bir ülke tanıtımı için ürünler hazırladık iki modelimiz bile var. Biz yaparken çok eğlendik. Bazı insanlar şu modda: Niye yapıyorsunuz ki, niye bu kadar uğraşıyorsunuz ki, ne gerek var? (Kendimi şunu soruyorum: Her şey gerektiği için mi yapılır hayatta?) Takdir edilmiyor zaten yapılanlar. Karmaşa var bu işlerde vs vs. Olumsuz mesajlar festivali. Ama biz yaptığımız işi takdir ediyoruz. Sorumluluk bilincindeki öğrencilerime yaptıkları katkılar performans puanı olarak dönecek. Ayrıca yaparken birebir paylaşımlarımız çok kıymetli. Ders dışında da öğrenmeler devam ediyor. Ben onlardan onlar da benden bir şeyler öğreniyor. Bana güzel geri dönütlerde bulunuyorlar. Evet bir haftadır okula erken gidiyorum. Önceki haftalarda da bazı günler gittim. Evet hamilelikle birlikte bu sunum tam istediğim gibi bir planlama ve ürün hazırlama dönemi olmamasına rağmen. Kendimi(zi) olduğumuz gibi seviyor ve takdir ediyor(m)uz. Şükürler olsun ki yorucu mükemmeliyetçiliğimi törpüledim. Yoksa kendimi yer bitirirdim. Bu kadar kısa zamanda elle tutulur gözle görülür baya bir ürün hazırladık. Ki en sevdiğim ve bana en haz veren kısmı konu tasarım olunca benim hayal gücümün sınırları yok oluyor. Bu özgürlük beni inanılmaz mutlu ediyor. Yüzümde içten gülümsemelere neden oluyor. Yapılan en kötü iş bile takdir edilmeli. Eleştiri olabilir her zaman ama yapıcı olmalı eleştiri değidiğin. Yarını alnımızın akı ile atlatabilmeyi diliyorum. Ve öyle de olacak. Oldu bile.

Geçen hafta başvuru için son gün olmasına rağmen bir seminere başvurdum. Kimya öğretmenleri için özel bir eğitim. Hem de konaklamalı hem de ücretsiz. Veeee istanbul'da gitmek ve görmek istediğim otellerden birinde, evime de yakın. Çifte kavrulmuş eğitim işte. Hem de ilgilendiğim bir konu konusu da. Onaylanacağını sanmıyordum ama evet hala kontejyan varmış ve ben de bu seminere katılmaya hak kazandım. Şansıma, bereketime, bolluğuma şükürler olsun.Kendimi daha bol ve güzel fırsatlara sevgiyle açıyorum.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla