Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2014, 10:56 PM   #6 (permalink)
delioglan
Üsteğmen

delioglan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 182
140 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
delioglan will become famous soon enoughdelioglan will become famous soon enough
Standart Cevap: Sitenin durumunu konuşalım.

Sweeet her söylediğine aynen katılıyorum. Küçük bir ekleme de ben yapmak istiyorum. Sitenin konu itibariyle doygunluğa ulaşması da durgunluğun bir sebebi olabilir diye düşünüyorum. Burada üyelerin forumu sahiplenmesi ve foruma katılımı ile yeniden hareketli günler görebiliriz. Nitekim şu an bile neredeyse 300 kişi forumu inceliyor. Benim asıl şikayetim ise foruma her canı isteyenin istediği şeyi yazıp çıkması. Reklamlar reklamlar reklamlar. Bazı kurallar konulması taraftarıyım.

Örnek:
Telkinleri indirebilmek için belli mesaj sayısını aşmak.
Merhaba deyip belli bir süre uğramayanların üyeliğinin sonlandırılması ve mesajlarının çöp kutusuna yollanması.
Forumda özel bölümlerin oluşturulup içeriği görmek için mesaj sınırlaması getirilmesi.
Açıldığı bölüm ile ilgisi alakası olmayan mesajların ya çöp kutusuna ya da uygun başlığa taşınması ve sık tekrar yapan kişilerin uyarılması.
Reklam içerikli mesajların tamamen kaldırılıp üyelerin banlanması.

Daha bir çok eksik var tabi ve bunların tek kişiyle de organize edilmesi mümkün görünmüyor. Foruma fayda sağlamış, ahalide olumlu intiba bırakmış ve forum konusunda deneyimli bir kaç arkadaşa ihtiyacımız var. Burada Atakan Bey ile aktif olarak görebildiğim tek admin olarak sana iş düşüyor.

Ben de sitenin sessiz müdavimlerinden biriyken açıkçası şu haline üzüldüğümü belirtmek isterim ve artık daha aktif şekilde ve dilim döndüğünce katılımda bulunmaya çalışıyorum. Hatta kafamda birkaç projem oluştu bile. Öğrendiklerimin çoğunu bu site vesilesiyle öğrendiğim için ahde vefa diyerek tüm çalışmalarımı burada paylaşmak eksikleri fazlalarını bu forumda tartışarak bulmak istiyorum.

Eksik yanlış söylediğim bir şey varsa affola.
delioglan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla