Cevap: Sitenin durumunu konuşalım. Hedef alarak çözüm üretilmeyeceğini hatırlatıp ilaveler yapmaya devam edeyim. Yukarıda arkadaşımızın bahsettigi gibi bu forum benim için de bir kütüphane ve ben okumaktan büyük keyif alıyorum. Lakin site sahibinin ilgilenmemesi, yeterli sayıda forum yönetimi konusunda deneyimli katılımcının olmaması forumun içerik kalitesini düşürüyor ve daha da düşecektir. Niyetim bunun önlenmesi için benim veya sizlerin neler yapabileceğini konuşmak ve çözüm üretmek. Forumun ihtiyaçlarının belirlenip bir netice elde edebilmek. Misal telefondan yazmaya çalışıyorum şu an ve mobil bir uygulamanın eksikliğini hissediyorum. Sweeet arkadaşım admin olarak neler ne kadar mümkün ne kadar değil bizi aydınlatırsa önerilerimizi o çerçevede değerlendirilir ve harekete geçeriz.
__________________ Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken, sen HİÇ ol. Menzilin yokluk olsun.
İnsanın çömlekten farkı olmamalı.
Nasıl ki çömleği tutan dışındaki biçim değil, içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil HİÇLİK bilincidir. |