Alıntı:
Sitenin konu itibariyle doygunluğa ulaşması da durgunluğun bir sebebi olabilir diye düşünüyorum.
|
Bu sorun değil yeni gelen üyelerin sessizliği sorun ya da telkin indirip saçma sapan sorularını forumu karıştırmadan sormaları. Bence bu üyelere tavır alalım. Şahsen defalarca dile getirmişimdir. Telkinleri nasıl dinlemek gerektiği ile ilgili benim çok az mesajımı sorumu görürsünüz forumdaa çünkü bu konular defalarca konuşulmuş ve konuşuldu.
Alıntı:
Burada üyelerin forumu sahiplenmesi ve foruma katılımı ile yeniden hareketli günler görebiliriz. Nitekim şu an bile neredeyse 300 kişi forumu inceliyor. Benim asıl şikayetim ise foruma her canı isteyenin istediği şeyi yazıp çıkması. Reklamlar reklamlar reklamlar. Bazı kurallar konulması taraftarıyım.
|
Bir çok reklamı görür görmez siliyorum ki. Sadece geçen gün flood tarzı mesajlara karşı kötü polis olmadım ama onları da istediğim an silip üyeyi uyarı tekrarı dahilinde banlayabilirim.
Alıntı:
Örnek:
Telkinleri indirebilmek için belli mesaj sayısını aşmak.
Merhaba deyip belli bir süre uğramayanların üyeliğinin sonlandırılması ve mesajlarının çöp kutusuna yollanması.
Forumda özel bölümlerin oluşturulup içeriği görmek için mesaj sınırlaması getirilmesi.
Açıldığı bölüm ile ilgisi alakası olmayan mesajların ya çöp kutusuna ya da uygun başlığa taşınması ve sık tekrar yapan kişilerin uyarılması.
Reklam içerikli mesajların tamamen kaldırılıp üyelerin banlanması.
|
Güzel öneriler. Ama dediğin odeneyimli arkadaşlardan kim var burada 1 elin parmağını geçmez. Hepsini mod yapsak hoş geldiniz modlar klübü. :p
Projelerinize açığız tabi ki.
Belki face deki sayfalarda yeni başlıkların veya güncelleğimiz eski başlıkların linkleri paylaşılabilir. Katılımın artması için.
Mobil uygulama eksikliği de dikkat edilmesi gereken bir konu.
Tabi site doktoru yani tasarımcısı ile de alakalı şeyler var. Biz teknik konularla uğraşmıyoruz pek. Kaldı ki benim adımın altında admin yazmasına rağmen yetkilerim kısıtlı. Yine asıl iş bende değil. Yine site sahibinin sorumluluklarını ben üstlenemem. Bilemiyorum. Çekip gidesim bile var bazen dile getiriyorum yakın arkadaşlarla konuşurken.