Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2014, 10:05 PM   #216 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Güzel bir akşamdan keyifli bir merhaba var bu akşam. Tam zamanını hatırlamıyorum ama en çok 6 ayı vardır. Yol üzerinde geçerken manzarasını ve içerisini merak ettiğim bir otel vardı. Hem isim yapmış bir otel hem de gitme isteğimin duygusundan öyle emindim ki. Bu hafta sonu ben bu oteldeyim hem eğitim fırsatı yakaladım istediğim ve ilgilendiğim bir konu ile ilgili hem de kalmak istediğim otelde hem de ücretsiz konaklama imkanı buldum. HAYAT BANA GÜZEL. :) Çekim yasasına inanmayanlara gelsin. Aaa bir diğer başarı da şudur ki okulum anadolu meslek lisesi statüsüne giriyor. bu da çok istediğim bir şeydi. Yaklaşık 1 yıldır istediğim bir şey ve bunun sorumluluğunu %100 alıyorum. Farkında olmak güzel. Kendimi seviyorum. Hayatı seviyorum. Doğumdan sonra işe başladığım zaman da yine hayallerimden biri için risk alacağım. İstediğim her şeye sahibim şuanda çok şükür. O hayalin olgunlaşmasını bekliyorum şimdi yavaş yavaş şekilleniyor. Daha detaylanacak sonra can bulacak. Sonra o da bizim gerçeğimiz olacak. Bazıları ŞANS diyor buna bense İNANÇ ve AZMİN eseri oladuğunu biliyorum.

Siz bilincinizsiniz. Bildiğiniz şeylersiniz bilmedikleriniz yalan gelecektir elbet.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla