Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2014, 02:17 PM   #32 (permalink)
UnknownPeople

UnknownPeople - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 31
13 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
UnknownPeople is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık.

Alıntı:
Thanatos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle beni takip edip, bana destek verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum sayın UnknowPeople. Arkadaş çevrenizi değiştirerek çok iyi yapmışsınız. Buna dair içinizde hiç bir şüphe bulunmasın. Emin olun böyle devam ettiğiniz müddetçe daha iyi bir yaşamınız olacak. Bir zamanlar bilge alfadan duyduğum bir söz vardı onuda paylaşmak istiyorum "Kendi takım arkadaşlarımın ihanetini izlemektense, kendime yeni takım arkadaşları bulurum"
Asıl ben size teşekkür ederim.Bu arada sözü çok beğendim , kimdir bu Bilge Alfa merak ettim , çok konuştum ama merak işte acaba siz telkinlerlemi bu noktaya geldiniz anladığım kadarıyla şu an sorunlarınızın çoğundan belkide hepsinden kurtuldunuz. benimde şuanki halim bu anlattığınızla aynı denebilir.Acaba nasıl kurtardınız kendinizi bu durumdan ? soru saçma olabilir şuan zaten nasıl düzeldiğinizi anlatıyorsunuz kusuruma bakmayın
UnknownPeople isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla