Alıntı:
ydd Nickli Üyeden Alıntı
Ben onu bunu bilmiyorum ama kendime bakıyorum, düzgün dinlemememe rağmen etkilerini görebildim.
Şimdi Tıp alanına bakarsak her gün bir şey diyorlar. Bugün çıkıp yumurta zararlı derler ertesi gün çıkıp yumurta yiyin derler. Buda o hesap gibi geldi bana. Madem bu kadar eminler işe yaramayacağından delil göstersinler.
Yani illa ilaç kullanıp pisikologa saati servet dökmek mi lazım?
Son olarak milyoner olun ing. öğrenin tarzı telkinleri siz çok yanlış anlamışsınız. evet başlıkları biraz uçuk gibi ama açıklama kısmını okursanız o zengin olun değilde "zengin gibi düşünün" tarzı şeyler içeriyor. Yada "yattığınız yerde ingilizce öğrenin" değilde "ingilizceyi sevin" tarzı içeriklere sahip.
Mesela : Milyoner Zihin Yapısı! - Telkincd.com
Keşke şu konular ülkemizde daha bilimsel zeminde tartışılsada bizde istifade etsek. Ama her konuda olduğu gibi sadece konuşuyoruz. |
çok haklısın. ayrıca düzensiz dinlediğin halde etkilerini görmüşsün bu iyi bişey çünkü isme özel hazırlanmayan telkinlerin kalıcı etkisi % 4-5 oranındaymış ve sende sanırım ücresiz yani isme özel olmayanları dinlemişsin. isme özel olanların kalıcı etkisi ise % 80-90 oranındaymış. çok bariz bi fark var. ben yakında isme özel bi tane yaptırmayı düşünüyorum.