Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. ben başlığı okudum. kısaca yazar öğrrndiği bilinçaltı manipülasyon tekniklerini yazıyla kullanmış ve bu şekilde etki ediyo. internette araştırdım bu adam sayesinde değişen yüzlerce insan gördüm yazdıklarını okudum. benimde özgüvenim artmaya başladı konuşmalarım davranışlarım değişmeye başladı gerçekten. thatanos ve yazara teşekkür ediyorum. yazar kendisi söylüyo siz burda sadece benim yazdıklarımı keyifle okuycaksınız ama asıl vermek istediklerimi tekniklerle yazdığım yazının görünmeyen kısmında yani direk bilinçaltınıza yolluyorum, size ne saçma sapan taktikler vericem nede bişey yapmanızı istiycem, sadece okumanız yeterli yalnız okumanın yanında bana ve yazdıklarıma güvenip bu yazdıklarımı özümserseniz % 100 etki görürsünüz güvenmeyip özümsemesseniz benden bişey bekleneyin. diyor. açıkçası daha yarısını okudum ve bakış açımdan tutun davranış konuşmalarıma kadar değişim başladı. yalnız aklımı kurcalayan bişey var, bu sitedeki telkinleri 21 gün yada 3 tane 21 gün dinleyip etki göremiyoken 2 gün okuduğum yazı nasıl bukadar hızlı ve çabuk etki etti anlayamadım. demekki bu şekilde yani yazıyla bilinçaltına mesaj göndermek daha hızlı ve çok etki gösteriyo. yazarın dediği, ben örtülü konuşma ve komutlarla siz farkında olmadan bilinçaltınıza yolluyorym. diyor. ayrıca bu yazar öğrendiği manipülasyon teknikleri onda artık refleksleşmiş. yani istemeden bile insanlarla konuşyrken etki altına alabiliyomuş her istediğini yaptırabiliyomuş. acaba bunları nerden öğrendi merak konusu. bence bu yazıyla yapılan bilinçaltı mesaj yöntemi daha etkili. Atakan bey ve ekibi yaratıcılıklarını kullanarak düz yazı şeklinde her konuya hitaben telkin hazırlayabilir mesela. müzikli telkinlerden daha etkili ve hızlı etki gösterdiği aşikar. Yalnız yazar o yazıyı yazarken hangi teknikleri ne şekilde kullandığını söylemiyo ama bence Atakan bey ve ekibi bu teknikleri biliyolardır yada öğrenebilirler. dediğim gibi düz yazı şeklinde telkin metinleri oluşturup satışa sunabilirler. hem siteye hemde telkinlere rağbet artar ve forumdaki insan sayısı ve değişmek isteyen insan sayısı yükselir.Atakan bey bu konuya değinirse sevinirim. |