Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2014, 06:37 PM   #57 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık.

Alıntı:
Thanatos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Buyrun işte. Başlığın birkaç cümlesini okuyup devamını görmeden, anlamadan, önyargıyla yaklaşmış biri daha. Başlıktan alınması gerekenleri değilde alınmaması gerekenleri almışsınız. Orada anlatılanların dişileri aşağılamakla hiçbir alakası yoktur. Asıl verilmek istenen insanların beyinlerine özgüven aşılamaktır. Alpha nın yaptığıda buydu.
Ben daha önce farklı bir bolgta bahsettiğin yazıları ya da muadilini okudum. Ve zaman kaybı olarak gördüm. Peki bu yazıları okuyup değişen ve hayatı güzelleşen kadınlar var mı ben onu merak ediyorum.

Alıntı:
Anrchst Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
negatif anlamda egoist kişiler bunu hazmedemeyip saldırıya geçerken, bu egosunu kontrol altına alanlar okumaya devam ediyor.
Hmm siz bu kadar egonuzu kontrol edebiliyorsanız neden hayatınız bu kadar mükemmel değil. Neden farkındalıklarınız tavan değil.

Başkalarının kendinize böyle telkinler vermesi yerine kendi kendinize telkin verebileceğiniz nasıl farkına varamıyorsunuz. He diyelim ki başkasını dinlemek veya başkasından dinlemek daha kolay yol. Amenna.

Alıntı:
Anrchst Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayrıca eğer düşünürseniz tarihte de birçok alfa karakter duymuşsunuzdur. Mesela Spartacus doğal bir liderdir, alfadır.
Alfa kadınlar da var mı o halde tarihte? İnsanlar içinmiş ya bu yöntem.

Sözün özü seçtiğiniz yönteme izlediğiniz yola saygı duyuyorum. Ben farklı yöntemler seçiyorum. Kendinize bir gelişim günlüğü açın ve o muhteşem geliştirdiğiniz özgüvenle yaşadığınız mucizeleri paylaşın böylece herkes için daha faydalı olur. Biz de sizin gelişimlerinizi alkışlarız.

Gelişmeye niyet etmiş bir insanı kimse yolundan döndüremez. Ki döndürebiliyorsa niyetinizin gücünü yeniden gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Gelişim dolu günler dilerim.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla