Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2014, 10:44 AM   #62 (permalink)
Thanatos
Üsteğmen

Thanatos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
240 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Thanatos will become famous soon enough
Standart Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık.

Alıntı:
tuna123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili thatanos ben başlığı 1 kere okudum 4 günümü aldı hergün 2-3 saat okudum. TCMA demişki başlığı tekrar tekrar okuyun ben bikere daha okur bırakırım. ayrıca kendisi bi kardeşlikten yani guruptan bahsetmiş ve sadece bu gruba gircek olanların alfa olucağını diğerlerinin ise hayatı mahvolucak diye söylüyo kendisi. şimdi ben bu başlık yazıldığı zaman kardeşlik kurulduğu zaman yoktum ve şimdi okuyup bitirdim ve istesemde kardeşliğe giremem çünkü ortada değil TCMA. ve o kardeşliğe giremeyenlerin hayatı mahvolucak telkinini sürekli vermiş insanlara. bende şuan bu telkini eminim ki feci şekilde yuttum. bilinçaltımın bu komutla ilerlemesinden korkuyorum. srn bu kardeşliğe girebildinmi? ayrıca bakış açımı değiştiren bi yazı oldu. Kendiside söylüyo zaten, çoğu kişinin bilmediği hatta Türkiye de kimsenin bilmediği manipülasyon tekniklerini kullanıp yazılarıyla manipüle ediyomuş. Söylediğine göre karşı karşıya değişimi daha hızlı ve kolay sağlıyomuş. keşke kendisine ulaşabilsek. son bişey, ben senden başkasını göremedim değişen. sözlükte 450 sayfa var hepsini okuysmadım ama ara ara sayfalara tek tük baktım ve boş muhabbetler yada TCMA yı kötüleyen yazılar geçiyo. yani değişen birilerinin yazılarını görmedim. ben okurken kendisine % 100 güvendim ve yazılarını özümsedim 37 sayfadan tek bir entry dahi atlamadım. ama kardeşliğe giremiyenlere çok olumsuz telkinde bulunmuş. şuan girmek elimde de değil yani onun dediği gibi olur diye korkuyorum; kardeşliğe giremiyenler değişemicek ve hayatları mahvolcak. eğer böyle olursa.....
Hayır kimsenin hayatı mahvolmayacak. TCMA bir entrysinde de şöyle diyordu:
Ben içinizdeki alfalık duygularını uyandırdım, ve artık hiç kimse onu durduramaz, değişim başladı ve devam ediyor. Yani kardeşlik' e giremediğin için hayatın mahvolmayacak korkma.

Edit: Kardeşlik' e girenlere TCMA sadece bize gösterdiği ilgiyi onlara biraz daha gösterecek ve biraz daha yardım edecek o kadar.

Herşey üstüne gelip,
Seni dayanamayacağın
Bir noktaya getirdiğinde,
Sakın vezgeçme!..
İŞTE ORASI
KADERİNİN
DEĞİŞECEĞİ
'NOKTADIR''
Thanatos isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla