Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Sweet okumayarak çok şey kaybediyosun derken kadın olduğunu bilmiyodum. Tabi ki o başlık sana göre değil. Cinsiyetçi yaklaşma diyosun, biz de zaten cinsiyetçi yaklaşmıyoruz. Sadece cinsiyetçi yaklaşarak erkeklerden intikam alma duygusuyla dolmuş kadınların bize neler yaptığını gördük o başlıkla. O başlık insanlardaki nefreti körüklemek için değil, bir nesli düzeltmek içindir. Bunu sen de çok iyi biliyosun. Ben bu başlığı okuduktan sonra bizzat kendi annemin konuşmasını sağlayıp içindeki erkeklerden intikam duygularını açığa çıkarttım. Kendisi anlattı herşeyi. Hala gelip de bunun farkına varmış erkekleri cinsiyetçilikle suçlamak? Buna sadece gülerim.(Güldüm). Ayrıca bugüne kadar hayatımdan geçmiş kızların anlam veremediğim, özgüvenimi mahvetmiş saçma sapan davranışlarını tamamen anladım. Hangi hareketi niye yaptıklarını, benim verdiğim tepkilerden sonra sergiledikleri tavrı anladım artık.
Ayrıca benim bu yola girmeme acizlik demişsin. Sen hakkımda ne biliyosun ki bana aciz diyebiliyosun? Yoksa herkesi kendin gibi mi görüyosun? (güldüm).
Bu arada altın vuruşu yakaladım beyler. Bu da bu sitedeki son mesajım. Başlığı görüp de saldırıya geçenlere karşı koymak sizin göreviniz. Ben alacağımı aldım ve gidiyorum. Mükemmel bir hayat beni bekliyor (Güldüm). |