Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Ben başlığı bana yetecek kadar okudum sen hiç merak etme. Yerinde olsam laf atıp kaçmaktansa gün gün cesur bir şekilde bir alfa erkeğine yarışır biçimde site kurallarına da uyarak yaşadığım gelişmeleri detaylı paylaşırdım. Senin annen öyle olabilir. Ben insana yakışır bir hayata sahip olma yolunda yürüyorum. Kimin güçlü kimin aciz olduğunu kanıtlamama gerek yok. Hangi cümleden bunu çıkardığını da merak ettim. Sen beni aciz görüyorsan bu senin düşüncen saygı duyuyorum. Ben yeteri kadar güçlü bir KADIN olduğuma inanıyorum yeri geldiğinde tüm sevdiklerini cinsiyet ayrımına varmadan merhametle kucaklayabilecek bir kadınım. Kimseyi aşağı çekmekle uğraşmam aksine ben hem öğrencilerimin hem de çevremdekilerin gelişimini görmek için can atarım. Bu beni mutlu ediyor o yüzden yıllardır burada çabalıyorum kendi kendime. Tabi bunları görmek ya da takdir etmek zorunda da değilsin. Kimse takdir etsin diye de yapmıyorum. Sadece kendim istediğim için ve takdir ettiğim için yapıyorum.
Herkese hayatta başarılar diliyorum. Seçimlerinizin sonuçlarını yaşayacaksınız. Sorumluluğunu aldığınız sürece sorun yok. Hadi değiştirin dünyayı. Siz kendi yöntemlerinizle çabalayın biz de kendi yöntemlerimizle. |