Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2014, 09:48 PM   #5 (permalink)
Celill
Teğmen

Tesekkür: 0
21 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Celill is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hangi telkinleri tavsiye edersiniz

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendine karşı ne kadar acımasızsın sevgili celil. Tüm yazdıkların senin kendin hakkındaki düşüncelerin. Kendine bu kadar insafsız davranma ve olmak istediğin celili yazar mısın daha detaylı olarak. Belki senin için bir kaç olumlama da yazabilirim. Olumlamalar da işe yarar kendi kendine verebileceğin sesli telkinler gibi düşün. Ayrıca suskun veya konuşkan bazen aşk meşk işlerini tamamen kader olarak görüyorum. Suskun bile olsan bir kız seninle olmak istiyorsa seni konuşturmanın bir yolunu bulur inan. ;)
olmak istediğim insan zaten iyi halimdeyken onun özelliklerindeyim ben yani olmak istediğim o. ama o suskun olan ve beynimin durmuş gibi olduğu ve sanki başka biri olduğumu hissettiğim o halimi yok etmek istiyorum. bu kişiliğimdeyken inanın kimse ne yapsa beni konuşturamaz çok değişik bişey anlatamıyorum olaylara bakış açım anlayış biçimim konuşma tarzım her şeyim değişiyo bi farklı oluyo. bide kötü halimdeyken tabi ben suskunlaştığım için kendimle konuşmaya başlıyorum ve diğer insanların nekadar güzel konuştuklarını hayatlarının nekadar güzel olduğunu sevildiğini görünce insanlarla iyi ilişkiler kurduğunu görünce kendimi aşağı çekiyorum değersizleştiriyorum istemsiz olarak. ama içimde en az onlar kadar ve onlardan daha güçlü iyi bi karakter, kişilik var. Zaten demiştim size ya saçma gelicek yada anlamıcaksınız ve eminimki sweet sen şuan beni anlamıyosun. eğer anlasaydın çaresizliğimi bilir kimsenin beni çıkmazdan kurtaramıcağını bilirdin. ki zaten bence kendini benim yerine koyarak da anlıyabilceğin bi durum değil bu. her şey benim içimdekinde bitiyo, ya bilinçaltımda olumsuz kayıtlar var yada beynimde kişiliğimde bi bozukluk bölünme gibi bişey var.
Celill isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla