Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2014, 01:54 AM   #52 (permalink)
tulley
Teğmen

Tesekkür: 44
79 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tulley is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Burası benim günlüğüm

aradan uzun zaman geçmiş yazmayalı, 9 , 10 ay günde 8 ile 3 saat arası dinledim telkinleri, anksiyeteye kesinlikle iyi geldiğini hatta sosyal insansanız yokettiğini söyleyebilirim ( evet tedavi amaçlı dahi dinlenebilecek düzeyde ) daha girişken daha cesaretli oldum, artık insanların gözünün içine rahatlıkla bakabiliyorum. başkalarının düşünceleri artık başkalarının düşünceleri olarak kalıyor :) ayrıca bir durumdan korkma panikleme sürem eskiden haftalar alırken şimdi yarım saate geçiyor ( etkin düşünce yollarıyla kafamda kötü senaryodan ziyade gerçek senaryoyu kurabiliyorum ) yaklaşık 1 yıl kadar telkinleri dinlemeyi bıraktığımı söyleyebilirim fakat etkisi geçer gibi olunca geçen hafta tekrar başlayarak sadece geceleri dinlemeyi tercih ettim, dinleyeli tam 1 hafta olmadan ( ilk kullanımda etki süresinin nerdeyse 10da 1 i kadar ) sürede etki etti ve eskisinden de daha iyi sayılabilirim. hayatıma gelicek olursak üniversiteyi kazandım, gerçekci hayaller kurabiliyorum en önemlisi kendimi biliyorum. kendine güven telkini bende tam olarak etki yapmasa da diğer telkinlerde ciddi oranla başarı yakaladım, bu geceden itibaren ise kendine güven, koruma kalkanı, başkalarının d. önemsememe dinliyecem. şunu da söyleyebilirim telkinleri ilk dinlemeye başladığımda ben ne yapıyorum ne etkisi olucak derken artık hayatımda aksilikler olunca telkinleri arar oldum, kişisel gelişim alanında bu telkinlerden daha iyisi sanırım yoktur gece gece bu mesajı yazmamdan da anlaşılır heralde :)

inşallah kimsenin keşkeleri olmaz, herkes gerçek kendini tanır... iyi geceler
tulley isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla