Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2014, 05:17 PM   #70 (permalink)
Thanatos
Üsteğmen

Thanatos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
240 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Thanatos will become famous soon enough
Standart Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık.

Önceden inci sözlükte gezinirken bi başlık gözüme çarptı küçük ve rastgele tıklamıştım ve yanlışlıkla çünki başlık hiçte ilgi çekici degildi.Bu bir tesadüfmüydü rastlantı gerçekten şuan bile aklımı kurcalamakta My7nin ve ustaların dedigi gibi herşey plana dahil.Gerçekten dahildi şimdi daha iyi anlıyorum başlıga raslantı olarak tıklamıştım ve biraz okumaya başladım gerçekten bi istisna olacaktı bu çok sık yapılmıcaktı ve okumaya devam ettim o gün dışarıyla ilgimi kesip 6 saat boyunca o yazıyı okudum.Aslında insanların yüzüne bakılmıcak kadar özgüvensiz olduklarını dişilerin erkeklere fino köpegi gibi oynattıkları aileyi devleti yaşamı toplumu aslında en yakın arkadaşımın bile ne kadar çirkef oldugunu gördüm ve şok oldum cidden bunlar olabilirmiydi?.Gerçekten ne istersek o muyduk alfa tüm kuralları degiştirecekmiydi.Tüm insanların para kazanmak zor oglum git ögretmen memur ol evlen çocuk sahibi ol hayatını 1 kadınla yaşa çocugun olsun onu büyüt ölü gibi yaşa ve öl demesinden farklı bir şeyler farketmiştim evet evet o aradıgım adamdı o aradıgım kişiydi beni bu pislik çukurundan çıkartıp gerçeken mutluluga ulaştıracak kişi oydu.O ve kardeşlerimdi.Kimisi ona sadıkca ve tüm güveniyle baglanırken kimisi sadece kötülüyordu küfür ediyordu.Sonradan 3 kavram farkettim beta omega ve alfa.Omegaların da alfa olabildiklerini ögrendim aslında bu alfa kavramı hayatımı 2 ayda yıllardır yaşadıklarım yıllardan beri hayatta aldıgım en büyük tecrübeydi psikolojiye sardım sonra.Bilinç altı nlp beden dili özgüven konuşma gibi şeylerin insanlar tarafından pek iplenmediklerini fakat aslında günlük hayatta en etkili silahların oldugunu ögrendim özellikle manüpüle.Ve araştırdım araştırdım kardeşlerimle birlikte verilen görevleri yaptım ve yapıyorum ne mi oldu? Daha büyük hedefler daha güzel kadınlar daha iyi arabalar daha iyi yaşantılar hedefledim.Başardımmı başarıyorum başarmaktayımda.İnsan kendine ne verirse öyle olur unutmayın büyük lider my7 o bana kendimi geri verdi.

Unutma..
O sana içine kaçanı geri verecek
Ona güven
Güç içinde

Herşey üstüne gelip,
Seni dayanamayacağın
Bir noktaya getirdiğinde,
Sakın vezgeçme!..
İŞTE ORASI
KADERİNİN
DEĞİŞECEĞİ
'NOKTADIR''