Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2014, 11:22 AM   #43 (permalink)
kediiicik
Teğmen

Tesekkür: 95
96 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediiicik is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Güzel Gelişmeler :)

Merhaba, bu kadar özelimi açmam ne kadar doğru olacak bilmiyorum ama çok çaresiz kaldım ve anlatmak istedim. Etrafımda bunu anlatabileceğim bir büyüğüm yok, annem bu tür konuşmalara çok karşı hayatta söyleyemem ona. Bende siz büyüklerden tavsiye istemeye karar verdim. Yaptığım ne kadar doğru, bu kadar özeli anlatmama nasıll tepki vericeksiniz bilmiyorum ama kendimden büyük birine anlatmazsam yanlış kararlar vericem. Bir sevgilim var 3 ay falan oldu, dün konusu açıldı ve bana face şifresini vermeyi teklif etti üstelik ben ondan öyle bişey istememiştim. Sonra girdim ve içime bir kurt girdi mesajlarına baktım. Daha çıktığımız ilk günlerde beni arkadaşlarına anlatırken çingen gibi arap, cılız, sıfatsız demiş. Eski sevgilisinin linkini vermiş arkadaşına ve al sevgili gör demiş. Benimleylen bi sürü kızla konuşmuş ve hakkımda o kadar kötü şeyler söylemiş ki. Bunları görünce şok oldum, çünkü benim tanıdığım kişi asla böyle şeyler söyleyemezdi. Neler vardı neler . Bunları gördüğümü ona söyledim . O zamanlar beni sevmiyormuş eski sevgilisini unutmak için çıkmış benimle. Ben seviyo gibi görünmüşüm, o da belki severim diye denemek istemiş. Çok pişmanmış o söylediklerine. Şu an çok seviyormuş.pişmanlığını sevgisini herşeyi hissedebiliyorum. Bir şans vermek istiyorum ama bir taraftan da yediremiyorum kendime napmam lazım bilmiyorum. Belki anlattıklarım çok saçma gelicek size nelerle uğraşıyor kıza bak diceksin ama ben gencim ve bu yaşta böyle şeyleri kafama takıyorum. Bunları anlatacak tavsiye isteyecek bir büyüğüm yok çevremde. Bana yardım edebilir misiniz? Devam edersem kendime saygısızlık etmiş olur muyum, kendi gururumu,benliğimi hiçe saymış olur muyum?
kediiicik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla