Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2014, 07:01 PM   #47 (permalink)
kediiicik
Teğmen

Tesekkür: 95
96 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediiicik is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Güzel Gelişmeler :)

Rehber öğretmenimle de konuştum Ve bu konuşmanın sonunda anladım ki, kendi yetenek ve becerilerime göre alamımı seçmem benim için daha iyi olacak. Örneğin ben dil anlatım ve edebiyatı çok seviyorum, bir fizik çalışmaktansa onları çalışmayı yeğlerim ve bunlara yeteneğim de var. Kitap okumayı da seviyorum ve öğretmenimin dediğine göre kendimi ifade edişim, cümlelerim de çok güzelmiş. Zaten aklımda hep tm yatıyordu ama korkularım vardı, hocam da bunu anladı. Sen zaten alanını seçmişsin ama sadece bazı korkuların engelliyor galiba seni dedi. Çekingenliğimi zaten bilen bir öğretmendi, geçen sene okula ilk başladığımda çok zorluk çekmiştim ve biz sık sık konuşurduk. Beni geçen yıla göre daha iyi gördüğünü söyledi. Sadece bu yeni sınıfıma geçtiğimde hiç tanımadığım insanlar olacak, bundan çok fazla çekiniyorum. Bunu ona söylediğimde belki de senin için bu bir deneyim olur ne dersin, kendini gözlemlemiş olursun dedi. Bakalım geçen seneki gibi mi tepki vereceğim, yoksa büyük ölçüde çekingenliğini atmış biri olarak davranacağım? Ne kadar korkuyor olsam da galiba bu denemeye değer. Yazın bol bol düşünücem bunu, kendimi tanıma yolunda büyük adımlar atıcam ve kesin kararımı vermiş olucamp
kediiicik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla