Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2014, 01:39 PM   #3 (permalink)
Değişmek
Üsteğmen

Değişmek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Değişmek will become famous soon enough
Standart Cevap: Nasıl doğal olabilirim?

Alıntı:
oznr00 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merabalar.Bende size hikayemi anlatmak istiyorum.Bazen diyorum ki insanların nasıl dertleri var niye kafana takıyosun diye ama yinede üzülüyorum.Ben 16 yaşındayım.Evimde ailemleyken çok neşeli komik ve rahatım.Ama okulda ise somurtkan ve yapmacığım.Yeni kişilerle tanıştığımda onlarla rahatça konuşabiliyorum.O kişilerle yakınlaşınca doğalllığım yok oluyor ve sorular yada konuşmalarda hep aynı tepkileri veriyorum.Bir arkadaşım bana robot gibisin kurulu gibi demişti.Bu bana gerçekten uyuyor.Yakın bir arkadaşımı ailemle birlikte olmadan samimi olamıyorum.Bir kez ailemle evimde onunla buluşunca daha samimi ve rahat olabiliyorum.Bunları yazarken farkına vardım da sanırım ben aileme çok bağlıyım.Bir karar alırken aileme danışmak istiyorum hep.Ama en çok üzüldüğüm şey ise doğal olamamak ve insanlarla rahat konuşamamak.Kendimi kasmam ve bunun sonucunda saçmalamam.Ego ve suçluluk telkinini birlikte yaklaşık 1 hafta içersinde hergün 8 saat kadar dinledim.Şimdi kendine güven telkini ile devam ediyorum.Değişebilirmiyim?Buna inanıyorum.
inandığın sürece değişebilirsin asla pes etme şimdi git bir ortama git sadece kendin ol ama kendini biçimlendir mesela sürekli somurtma ama bi espriye kahkaha atarakda gülme insanları güldürmek için cool gözükmek için kendini kasma unutma onların senden bir farkı yok onlarda senin gibi birgün ölüp gidecek basit bir canlı neden kendini kasasınki

..................................................................
Değişmek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla