Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2014, 01:24 PM   #63 (permalink)
kediiicik
Teğmen

Tesekkür: 95
96 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediiicik is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Güzel Gelişmeler :)

Alıntı:
elisya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnşallah öylede olacak. Güzel değişimlerini paylaşacaksın bizimle.

Bu arada ailenin sana tutumu hakkında bir kaç şey söylemek isterim.
Hayatta hepimiz etrafımızda bize bir faydası olmayan yada bize ait olmayan enerjilere, mesajlara, davranış ve tavırlara maruz kalıyoruz.
Bize yollanan enerjiler, davranışlar bize rahatsızlık veriyorsa ya da yaşantımızı kısıtlıyorsa onların çoğunu dışardan alırız. Bunları biz içimizde besleyip büyütüyoruz. (tıpkı ailenden nefret ettiğin gibi.) Aslında bu nefret senden gelmediği için onları içinde tutmana gerek yok ,onların sana tavırları, ailenin sana gönderdiği enerjiler onlara göre doğru ama sana göre yanlış. Kim haklı peki sence?.. Bu enerjiye sen isim verip onu içinde tutuyorsun ve bu şekilde kabul ediyorsun. Çünkü seni kısıtlıyor.
Bir birey olmanın ilk etabı kim olduğumuz değil, kim olmadığımızı öğrenmektir.

Sen bu değilsin, İçinde nefreti barındırma bol bol topraklan. Başkaları ne yaparsa yapsın ne derse desin dünyaya nasıl bir tepki vereceğimize biz karar veririz. İyi ya da kötü.
Bırak aksın üstünden negatif olan ve seni kısıtlayan davranış ve enerjiler. Sen onu benimseyip tepki verme. Tepkin Tepkisiz olsun ve sadece izle.. İzle ki sahibine geri dönsün tüm enerjiler.
Biliyorum çok zor ama bir kere yaparsan diğerlerini de yapabilirsin.

İyi haberlerini bekliyoruz sevgili kediiicik..
Yani mesela ne veriyorsak evrene onu alıyoruz. Sevincimizi verdiğimizde önce onu biz hissediyoruz biz mutlu oluyoruz. Öfkemizi verdiğimizde yine önce biz hissediyoruz onu. Sakinliğimi verdiğimde belki de onu geri alırım bilmiyorum. Sonuçta annem ve babam da bana bağırdığında o enerjiyi kendileri hissediyorlar ve kötü oluyorlar. Ben o enerjiye karşılık olumlu şeyler besleyebilirim. Ama bu çok çok zor. Sonuçta sosyal hayatıma izin vermediklerinde bunu nasıl olumlu biir enerjiye dönüştürebilirim ki?
kediiicik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla