Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2014, 02:01 PM   #66 (permalink)
elisya
Üsteğmen

elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: Güzel Gelişmeler :)

Alıntı:
kediiicik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yani mesela ne veriyorsak evrene onu alıyoruz. Sevincimizi verdiğimizde önce onu biz hissediyoruz biz mutlu oluyoruz. Öfkemizi verdiğimizde yine önce biz hissediyoruz onu. Sakinliğimi verdiğimde belki de onu geri alırım bilmiyorum. Sonuçta annem ve babam da bana bağırdığında o enerjiyi kendileri hissediyorlar ve kötü oluyorlar. Ben o enerjiye karşılık olumlu şeyler besleyebilirim. Ama bu çok çok zor. Sonuçta sosyal hayatıma izin vermediklerinde bunu nasıl olumlu biir enerjiye dönüştürebilirim ki?
Selam kediiicik, nasılsın..
Sen sana gelen enerjilere bunlar bana ait değil, benden yaratılmadı ve sahibine geri dönecek diyebilirsin. Üzerinde tutmamaya çalış. O kötü durumları kabullenme kavga anında ya da tartışmalarda.. Çünkü enerjiler sende bir karşılık bulamazsa yaratıldığı şekline geri döner. Enerjiden kastım hissettiğimiz duygular. Mutluluk, kızgınlık, sinirlenme vs..
Sosyal hayatına izin vermediklerinde sen evde neler yapmaktan hoşlandığını keşfedebilirsin, aklının dağılması için kitap ya da resim yapabilirsin, müzik dinleyebilirsin.. Yani kısıtlandığında hissettiğin kötü duyguları pozitif alanlra yönlendirebilirsin. Bunların hepsi bir örnek sen bambaşka bir şey yapmayı isteyebilirsin.
Demek istediğim ailenle tartışmaya başladığında bu durumu fark et ve o ortamdan uzaklaşıp öfkeni başka bir yere yönlendir. Karşılık verip sende aynı nefretle cevap verdiğinde her iki taraf içinde kötü bir durum ortaya çıkıyor..
Bunu bi dene, iyi gelecektir. ;)