Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2014, 08:31 AM   #78 (permalink)
bbb
Teğmen

Tesekkür: 741
66 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bbb is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Güzel Gelişmeler :)

Alıntı:
kediiicik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sigarayı bırakma kararı aldım. Yaklaşık 5 saat önce içmiştim ama karar vermek de yol almaktır değil mi? Hala çatışıyorum kendimle, bir tarafım şiddetle o mereti istiyor diğer tarafım ufacık da olsa beni destekliyor. Bakalım hangisi galip gelicek? Bunun yanındaa olumlamalara başlayamamak beni tedirgin ediyor. Bir gün yapsam diğer gün mutlaka bir iş çıkıyor ve kalıyor. Telkinleri düzensiz dinlemem de cabası. Telkinleri telefondan dinliyorum ve bunun için de endişeliyim acaba işe yarıyor mu? Zaman geçiyor,ve korkuyorum
tabiki sigara bırakmaya karar vermek, yolun yarısını almaktır.. geriye sadece, kabası kalmış... satırlarınızdan, sigaraya dur diyebilecek yapıda olduğunuzu düşünüyorum... yanında kilo verme güvenide dinlediniz mi, süper olur... yatarkende dinleyebilirsiniz... akşam veya sabah saatlerinde (havanın serin olduğu saatlerde) biraz da yürüyüş ve sonrası da, duş ve bir bardak da, sodalı ayran mükemmel olur diye düşünüyorum.. gerisi size kalmış..

kolay gelsin.../ sevgiler....
bbb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla